Lolli integrerer ‘gratis Bitcoin’-funksjonalitet for eBay før Black Friday

Gratis Bitcoin er klar for eBay-kunder takket være et team med Lolli

Online auksjonsmarked eBay slår seg sammen med Lolli, en kryptosentrisk shoppingapp, for å integrere Bitcoin (BTC) -belønninger for sine 127 millioner brukere.

Lolli kunngjorde onsdag at brukerne kan tjene 1% tilbake i Bitcoin når de handler på eBays markedsplass. Initiativet er en del av en dobbel strategi for å integrere kryptobetalinger med online markedsplasser og for å øke bevisstheten om digitale eiendeler.

Lolli-sjef og medstifter Alex Adelman sa:

„I dag er vi stolte av å samarbeide og gjøre bitcoin mer tilgjengelig for disse brukerne og fortsette vårt oppdrag med å fremme bitcoin-utdanning og adopsjon.“

Matt Senter, Lollis CTO og medstifter, la til:

„Vi er stolte av å lansere med eBay akkurat i tide for Black Friday og Cyber ​​Monday, som en godbit for våre lojale Lolli-kunder. Vi har jobbet utrettelig for å gjøre denne integrasjonen mulig i tide for folk å tjene bitcoin på all feriehandelen. i år.“

Lolli er et kryptobelønningsselskap som lar brukere tjene gratis Bitcoin

Lolli er et kryptobelønningsselskap som lar brukere tjene gratis Bitcoin eller kontanter når de handler i over 1000 partnerbutikker. Selskapets gratis Chrome-utvidelse sender ut nettleservarsler når en bruker besøker en partnerforhandlers nettsted. Denne funksjonaliteten er nå også tilgjengelig for eBay-brukere.

EBay-markedet integrerer Lolli akkurat i tide til ferie-vanviddet. Nettsalg knyttet til Black Friday og Cyber ​​Monday forventes å overgå 22 milliarder dollar i år.

Bitcoins pris har steget med 160% fra år til dato, langt over tradisjonelle finansielle eiendeler. Å tjene gratis Bitcoin kan være enda mer tiltalende for kjøpere denne høytiden, da flaggskipet kryptovaluta kartlegger en ny vei til all-time highs.

Den største kryptovalutaen har nylig gjort overskrifter over hva mange kaller forsyningsmangel på BTC. PayPal, som nylig integrerte kryptokurrencybetalinger, kjøper angivelig nesten 70% av all nyutvunnet Bitcoin.